Za vas koji ste sve ove godine s nama, a i za vas koji ćete tek doći i postati naši klijenti osmislili smo niz pogodnosti. U nastavku pročitajte što vam sve nudimo kako biste se osjećali kao dio naše velike obitelji.

 

Prvi dolazak s popustom

Čuli ste za nas od rodbine, prijatelja ili poslovnih suradnika? Iskočio vam je oglas na Facebooku ili Instagramu? Iz tramvaja ste vidjeli našu reklamu i pitate se jesmo li vrijedni vašeg vremena i novaca?

Dođite i osobno se uvjerite. Za prvi dolazak dajemo vam popust na bilo koju uslugu iz naše ponude.

Imate priliku isprobati naše usluge po povoljnijim “paketnim” cijenama. To konkretno znači da ćete pojedinačni tretman platiti manje tj. da će cijena masaže biti  kao da ste kupili čitav paket.  Tako ćete, primjerice, za masažu cijelog tijela trebati izdvojiti samo 130 kn dok će parcijalna masaža leđa, vrata i ramena koštati samo 80 kn.

Navedena pogodnost vrijedi samo za nove klijente koji do sada nikada nisu bili kod nas i odnosi se isključivo na prvi dolazak te naravno vrijedi za sve usluge koje pružamo u salonu.

Nemojte biti neodlučni! Odmah rezervirajte svoj tretman!

Dovedi 3 i dobij 1

Usmena preporuka je najbolja reklama u našoj vrsti posla. Da nije bilo vas i vaših preporuka ne bismo opstali sve ove godine i bili vam na usluzi u svakom trenutku. Pomogli ste nam preko svake mjere i došlo je vrijeme da vam se odužimo.

Za svaka tri nova klijenta koji još nisu imali priliku koristiti naše usluge od nas dobijate jedan gratis tretman po vašem izboru! Sve što trebate napraviti je da nas preporučite rodbini, prijateljima, znancima, kolegama i drugim poslovnim suradnicima te da oni OBAVEZNO prilikom dolaska naglase imenom i prezimenom tko ih je preporučio. Za svaka tri takva klijenta darujemo vas besplatnim tretmanom po želji!

 

Upornost se isplati

Svi to već znamo, piše i na ovim stranicama kao i u stručnim knjigama, masaža daje najbolji učinak ako se radi redovito. Od jedne masaže trenutno će vam biti bolje no ništa vam neće moći zamijeniti kontinuirane redovne tretmane jednom tjedno ili dvaput mjesečno. Kako bismo vas potakli da budete redoviti i posjećujete nas i kad leđa ne postanu ukočena i bolna osmislili smo za vjerne i redovne klijente ovu pogodnost.

Dođite na pojedinačni tretman barem pet puta kroz dva mjeseca (60 dana) i od nas ćete dobiti na poklon šesti gratis tretman!


Mislite na svoje zdravlje i rezervirajte svoj masažni stol na vrijeme.